Primera furgoneta de trànsit adquirida fa un parell de mesos donada de baixa

El SAP ha tingut coneixement que des dels Serveis d’Administració es comencen a posar traves per arreglar les averies que van patint aquestes vehicles

Maite Català Pujol
Subdirectora General de Recursos Humans
Direcció General de la Policia
Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

Senyora,

El 19 de desembre del 2017 el Sindicat Autònom de Policia (SAP) va registrar escrit amb núm. 1-20170747630-1 on denunciàvem que l’Administració havia comprat xenons velles que utilitzàvem a l’especialitat de trànsit, la major part en un estat lamentable i carregades de quilòmetres, moltes d’elles s’aproximen als 500.000km.

Al ser uns vehicles molt vells, la nostra organització sindical els està fent un seguiment, motiu pel qual hem tingut coneixement que, després d’haver estat adquirides fa un parell de mesos, algunes ja s’han hagut de donar de baixa, com per exemple el vehicle CME 9295 (489.904 km).

Així mateix,  el Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha tingut coneixement que des dels Serveis d’Administració es comencen a posar traves, per arreglar les averies que van patint aquestes vehicles. Algunes d’aquestes averies es produeixen pel simple desgast d’alguns dels seus elements, com per exemple les pastilles de fre. Tota aquesta qüestió provoca que tinguem les xenon aturades al pàrquing.

Prou problemes ja té la nostra especialitat com per anar augmentant-los. Al nostre entendre cal treballar contra la precarietat que estan patint els nostres especialistes, els quals han de treballar amb uns vehicles que prou feines tindrien a passar una inspecció.

Des de la nostra organització sindical apostem per un canvi de model en la nostra especialitat. No podem treballar correctament si anem tapant els forats amb pedaços i comprar vehicles tant vells i amb tants quilometres, ja vam advertir en data de 19 de desembre, no era una decisió encertada.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) volem trobar solucions que posin fi als problemes que a dia d’avui pateix l’especialitat i això passa indubtablement per seure en una mesa de negociació.

Restem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

Atentament,

Iñaki Zamora Rueda
Secretaria de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL.
Barcelona, 23 de gener del 2018

Número de comunicat:
E-11/2018
Data: 
23/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend