Manca de càmeres fotogràfiques a l’Especialitat de Trànsit

Volem denunciar la greu mancança de càmeres fotogràfiques que tenen els nostres especialistes

Maite Català Pujol
Subdirectora General de Recursos Humans
Direcció General de la Policia
Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

Senyora,

Des de la Secretaria de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem denunciar la greu mancança de càmeres fotogràfiques que tenen els nostres especialistes. Aquest fet està provocant que una gran part dels indicatius hagis de sortir a desenvolupar les seves tasques sense aquesta eina laboral.

Feta la consulta a la Divisió de Trànsit s’estima que a dia d’avui falten prop del 30% de càmeres fotogràfiques. Feta la mateixa consulta a les destinacions, des de la nostra organització sindical estimem que aquest tant per cent ronda el 60%.

Alhora, cal denunciar que moltes de les càmeres que encara estant en funcionament estan en un estat deplorable. Moltes d’elles estan trencades i arreglades pels nostres propis companys (ja sigui amb cinta adhesiva o amb gomes elàstiques) i moltes d’altres, ja no funcionen correctament.


*Detall de càmeres fotogràfiques d’un sector de trànsit (no totes les que hi són funcionen)

És per això que, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) instem a la Subdirecció General de Recursos Humans a iniciar les gestions oportunes per dotar de noves càmeres als nostres especialistes de trànsit i treure de la circulació totes aquelles trencades i avariades.

Així mateix, des de la Secretaria de Trànsit de la nostra organització sindical no volem perdre l’oportunitat per instar-la a poder seure en una mesa de negociació per atendre les legítimes demandes que des del SAP els estem proposant.

Atentament,

Iñaki Zamora Rueda
Secretari de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL
Barcelona, 25 de gener del 2018

Número de comunicat:
E-15/2018
Data: 
25/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend