Encàrrec de funcions per caporals de l’especialitat de trànsit que desenvolupen funcions corresponents a membres de l’escala intermèdia

Des de la nostra organització sindical considerem que, si un caporal assumeix les tasques de sergent, l’Administració està obligada a reconèixer-li les seves tasques

Maite Català Pujol
Subdirectora General de Recursos Humans
Direcció General de la Policia
Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

Senyora,

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i més concretament des de l’Especialitat de Trànsit no és la primera vegada que reclamem el reconeixement, mitjançant encàrrec de funcions, del sobreesforç que han d’assumir membres de l’escala bàsica en haver de realitzar de manera ordinària, tasques corresponents a l’escala intermèdia.

Tots sabem que aquesta situació ve sobrevinguda com a conseqüència de la manca generalitzada d’efectius que pateix l’especialitat de trànsit en concret i el cos de mossos d’esquadra en general. Però des de la nostra organització sindical considerem que, si un caporal assumeix les tasques de sergent, l’Administració està obligada a reconèixer-li les seves tasques.

En aquest escrit volem manifestar que a l’Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Nord, als caporals (escala bàsica) se’ls està obligant a realitzar tasques de caps de torn regional (escala intermèdia).

Els fets que exposem en aquest escrit per a l’especialitat de trànsit, no són diferents dels que ja hem demanat anteriorment per a membres de les Unitats de Seguretat Ciutadana, que ja hem portat a la via contenciosa i administrativa i que el Sindicat Autònom de Policia ja ha guanyat molt recentment.

És per això que des de la nostra organització sindical instem a la Subdirecció General de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia que corrobori les informacions aportades en aquest escrit i en cas de resultar certes, reconegui amb encàrrecs de funcions als membres de l’escala bàsica que estan a dia d’avui desenvolupant tasques d’escala intermèdia de manera periòdica i habitual.

Restem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

Atentament,

Iñaki Zamora Rueda
Secretaria de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL.
Barcelona, 13 de febrer del 2018

Número de comunicat:
E-20/2018
Data: 
13/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend