Els especialistes de trànsit no tenen nomenclàtors

Tant els Caps de l’especialitat de trànsit, com el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) tenim clar que les actuals PDA que utilitzen els nostres efectius no funcionen i les que funcionen ho fan de manera intermitent

Maite Català Pujol
Subdirectora General de Recursos Humans
Direcció General de la Policia
Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

Senyora,

Tant els Caps de l’especialitat de trànsit, com el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) tenim clar que les actuals PDA que utilitzen els nostres efectius no funcionen i les que funcionen ho fan de manera intermitent.

Quin és el problema? Que les màquines comencen a ser velles (moltes d’elles comprades de segona a Correos). Tenen un software antiquat i no actualitzable que provoca que els efectius de trànsit no puguin confeccionar correctament les butlletes de denúncia, més quant la informació que contenen no és la correcta com a conseqüència de les constants actualitzacions de la normativa.

És cert que els efectius de trànsit es poden descarregar i imprimir el nomenclàtor de l’ATRI. Però des de la nostra organització sindical (perquè així ens ho han dit els efectius) no veiem el format DIN-A4 el més adient per treballar a la carretera.

Des del SAP-FEPOL creiem que per motius purament operatius, els efectius de trànsit haurien de tenir aquesta eina per poder denunciar així, els comportaments i actituds susceptibles de ser sancionables.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) instem a la Subdirecció General de Recursos Humans a dotar de catàleg d’infraccions de trànsit (nomenclàtors) a tots els efectius de trànsit i que aquests es puguin anar actualitzant a mesura que es modifiquen les normatives que conté.

Atentament,

Iñaki Zamora Rueda
Secretaria de l’Especialitat de Trànsit.
Barcelona, 15 de febrer del 2018

Número de comunicat:
E-21/2018
Data: 
15/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend