Regularització de la nòmina de febrer de 2018

El dia 20 de febrer de 2018 , ens va arribar una circular de l’administració informant que a la propera nòmina del mes de febrer es realitzaria una regularització a la nòmina del mes vinent, ja que l’administració havia fet una errada pagant més retribucions de les que tocaven a les persones que havien gaudit de permís de paternitat o maternitat depenent del cas.

Maite Català Pujol

Subdirectora General de Recursos Humans

Direcció General de la Policia

Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

 

Senyora,

El dia 20 de febrer de 2018 , ens va arribar una circular de l’administració informant que a la propera nòmina del mes de febrer es realitzaria una regularització a la nòmina del mes vinent, ja que l’administració havia fet una errada pagant més retribucions de les que tocaven a les persones que havien gaudit de permís de paternitat o maternitat depenent del cas.

Els efectius es queixen del problema que els hi ocasionarà aquesta errada per part de l’administració,  donat que en alguns casos la quantitat supera els 700€.

En aquest sentit, el sindicat SAP – FEPOL instem a la Subdirecció General de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia a:

  1. Que quan hi hagi errades d’aquest tipus s’informi amb més antelació. No és de rebut que s’informi el dia 20 que el dia 30 els agents perdran una part tan considerable de retribucions per una errada del servei d’administració.
  2. Per altra banda, sol·licitem  que les retribucions siguin descomptades d’una manera gradual i no pas totes de cop o, com a mínim, oferir possibilitats a les persones afectades a retornar les quantitats d’una forma menys lesiva.

Des del SAP-FEPOL considerem que l’Administració ha de facilitar aquesta regularització de la manera menys lesiva per al funcionari afectat.

Restem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

Atentament,

Lucas Menchón Díaz

Delegat de SAP – FEPOL

Regió Policial de Metropolitana de Barcelona

Barcelona, 21 de febrer del 2018

Número de comunicat:
E-25/2018
Data: 
21/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend