Dotació de fundes exteriors per l’armilla a les unitats d’investigació

En data 14/09/2017 a la sessió ordinària número 116/17 del Consell de la Policia, es va tractar la dotació de fundes d’armilla per les unitats que treballen de paisà. Concretament es va manifestar que després de la dotació a les unitats uniformades s’atendrien les peticions d’unitats que per la seva tasca diària no fan servir l’uniforme.

Maite Català Pujol

Subdirectora General de Recursos Humans

Direcció General de la Policia

Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

 

Senyora,

En data 14/09/2017 a la sessió ordinària número 116/17 del Consell de la Policia, es va tractar la dotació de fundes d’armilla per les unitats que treballen de paisà. Concretament es va manifestar que després de la dotació a les unitats uniformades s’atendrien les peticions d’unitats que per la seva tasca diària no fan servir l’uniforme.

En aquest sentit des del SAP-FEPOL volem recordar que les unitats d’investigació per segons quina tasca utilitzen la uniformitat operativa del cos. I en el cas de les unitats d’investigació bàsica amb certa periodicitat.

A més tal i com s’ha pogut comprovar darrerament aquestes unitats també han de donar suport a les comissaries en operatius especials o fets sobrevinguts.

Actualment, i tal i com es va manifestar al darrer Consell de la Policia, la dotació planificada ja ha estat finalitzada i, segons van manifestar, no es preveu cap altra licitació d’aquesta peça en un futur. Entenent que no es es complirà amb el que es va dir anteriorment.

Per aquest motiu ens reafirmem en la nostra petició, portada a la seu del Consell, i sol·licitem que es doti de la funda d’armilla a totes les unitats bàsiques d’investigació de manera urgent i a la resta de serveis de paisà progressivament, per tal que qualsevol membre del CME pugui utilitzar la uniformitat reglamentaria complerta en qualsevol moment que sigui necessari.

Resto a la seva disposició per qualsevol aclariment.

Atentament

Emili MENCIA CATALAN

Secretari d’Investigació

Sindicat Autònom de Policia (SAP)

Barcelona, 23 d’abril del 2018

Número de comunicat:
E-40/2018
Data: 
23/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend