Increment de les mesures de seguretat a la CD de Salou

Des de el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem denunciar la manca de seguretat a la Comissaria de Districte de SALOU.

Salou, 23 d’abril del 2018.-

Des de el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem denunciar la manca de seguretat a la Comissaria de Districte de SALOU. A l’efecte us posem

Primer.- La nostra organització sindical ha demanat reiterades vegades i en diverses reunions amb els responsables de la Regió, que els agents destinats a la CD de Salou puguin accedir per la porta lateral de servei que hi ha a la comissaria. Però la resposta que SEMPRE ens ha donat l’Administració és que NO ÉS PRIORITARI.

Com que estem en un nivell 4 d’alerta terrorista i tenint present que, aviat la població a Salou s’incrementarà considerablement a causa del turisme, amb l’augment de persones víctimes de diversos fets delictius que es desplaçaran fins la comissaria a denunciar, la saturació del vestíbul i el continu anar i venir d’agents entrant tots per la mateixa porta (única porta habilitada d’accés a la CD de Salou per a particulars i agents), fa que la seguretat i la imatge del cos no sigui la més adequada.

Des el SAP-FEPOL considerem que s’ha de separar l’entrada de les persones que venen a realitzar qualsevol gestió a la comissaria, de les que venen a treballar. Prenem com a referència el complex de Camp Clar, on personal destinat a la comissaria pot accedir de manera discreta per la porta lateral codificada.

Aquesta petició no suposaria una gran despesa econòmica ja que la porta ja hi és i l’única cosa que s’hauria de fer es codificar-la per poder accedir per ella. Tots estem d’acord que el personal laboral i els agents no haurien d’accedir a les comissaries per les mateixes portes que accedeixen aquells que venen a denunciar. És una qüestió de sentit comú i sobre tot de seguretat envers les persones que allí hi treballen.

Per tot l’exposat, preguem que es reconsideri la nostra petició demanada en diverses reunions i al llarg del present escrit i sigui atesa la nostra demanda.

Segon.- La comissaria de districte de Salou, es troba molt a prop d’un centre comercial i de Port Aventura, la qual cosa ocasiona una gran afluència de vehicles aliens pels seus voltants que fan, moltes vegades, impossible l’estacionament dels vehicles dels agents que venen a treballar, per la qual cosa i tenint en compte que és una zona aïllada, demanem que es gestioni amb el titular dels terrenys prop de la comissaria, per tal que s’habiliti una zona d’estacionament similar a la que té la comissaria de Reus.

Des de la nostra organització sindical ja hem instat a l’Administració a posar solució a aquests problemes. Esperem rebre resposta en un sentit positiu.

Número de comunicat:
E-42/2018
Data: 
23/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend