SAP-FEPOL denuncia que el Grup de Bandes no tingui val de roba

Ja s’han lliurat els vals de roba del 2016 i des del SAP-FEPOL pensàvem que no hauríem de fer cap comunicat denunciant el fet, que cap agent amb dret a rebre’l, n’hagués quedat al marge. Però llastimosament hem vist com no s’ha lliurat el darrer...

Ja s’han lliurat els vals de roba del 2016 i des del SAP-FEPOL pensàvem que no hauríem de fer cap comunicat denunciant el fet, que cap agent amb dret a rebre’l, n’hagués quedat al marge.

Però llastimosament hem vist com no s’ha lliurat el darrer val de roba als companys que treballen als Grups de Bandes d’arreu del territori, els quals desenvolupen les seves funcions íntegrament de paisà.

Segons sembla, aquest fet es deu a que les URPAC no estan incloses dins la instrucció que regula qui ha de rebre aquesta compensació i qui no.

Doncs bé! Des de la nostra organització sindical creiem que aquest fet torna a demostrar que l’Administració desconeix la feina que realitzen els professionals del cos de Mossos d’Esquadra. Però a més de desconèixer-la, no s’implica per conèixer-la ja que, si fos així, no dubtarien ni un segon en compensar allò que és just.

Uns efectius que desenvolupen diàriament i per qüestions purament operatives, les seves tasques de paisà han de rebre sí o sí, el val de la roba. I si el motiu per no rebre’l és el fet que la Unitats on estan assignats no consta dins la instrucció, doncs es modifica la instrucció. Fi de la qüestió!

Companys, des del SAP-FEPOL hem exigit que es lliurin els vals de roba que us pertoquen tant el del 2016 com els futurs, però mentre aquest fet no es produeixi posem a la vostra disposició una nota informativa per tal que els reclameu de manera individual.

De la mateixa manera us aconsellem que feu servir la uniformitat operativa mentre la situació no s’esmeni, ja que segons sembla l’administració ha demostrat que consideren que la vostra feina s’ha de realitzar amb aquesta roba.

Com sempre teniu a la vostra disposició als delegats del SAP-FEPOL per qualsevol consulta o aclariment.

Número de comunicat:
C-78/2018
Data: 
14/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend