Cal millorar la privacitat dels qui treballen i visiten la CD de Montblanc

La nostra organització sindical ha presentat un escrit adreçat a la SGRH demanant que garanteixi la privacitat de les persones que s'adrecen a les dependències policials a fer algun tipus de gestió, com de les persones que hi treballen.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem posar de manifest una situació que s’està donant a la Comissaria de Montblanc i que afecta la privacitat i la seguretat dels efectius tant de les persones que en ella hi treballen, com d’aquelles que s’hi adrecen.

Concretament hem observat que les finestres d’alguns despatxos no disposen de cortines o elements similars, la qual cosa no garanteix la intimitat de l’activitat que es desenvolupa en el seu interior.

Aquesta situació s’agreuja encara més amb torn de nit, ja que des de l’exterior es pot veure perfectament l’activitat que es desenvolupa en les dependències esmentades. Especialment volem fer èmfasi que, al nostre entendre, caldria garantir la privacitat de les persones que es troben a l’interior de les dependències policials treballant, però molt especialment la d’aquelles que van a presentar algun tipus de denúncia.

Els efectius d’aquesta destinació ja han intentat solucionar aquesta situació col·locant armaris o altre mobiliari per tal de tapar les finestres. Però sincerament no creiem que aquesta sigui la solució més eficaç.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ja hem comunicat aquesta situació tant als responsables de la comissaria, com als de la regió i dels serveis d’administració. Però encara no s’ha trobat cap solució a l’efecte.

És per això que fent un pas més,  la nostra organització sindical ha instat a la Subdirecció General de Recursos Humans a fer les gestions oportunes per tal que es puguin col·locar a la Comissaria de Montblanc unes cortines que garanteixin la privacitat, tant de les persones que treballen en el seu interior, com de les persones que s’hi adrecen per fer-hi algun tipus de gestió.

Número de comunicat:
E-52/2018
Data: 
15/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend