Els problemes de climatització de l’ABP de Mataró estan en vies de solucionar-se

Després que els nostres delegats de l’ABP de Mataró hagin denunciat els problemes de climatització que patiu els efectius d’aquesta destinació, avui l’Administració ens ha corroborat que els problemes estan en vies de solucionar-se de manera immediata.

Després que la nostra organització sindical hagi denunciat repetidament els problemes de climatització de l’ABP Mataró i fins i tot, després de denunciar-ho davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, l’Administració ha corroborat a SAP-FEPOL que solucionarà aquesta qüestió la propera setmana.

Concretament, després de la nostra insistència, de les nostres gestions i de fer palesa la crispació dels qui treballeu a Mataró, l’Administració ens ha manifestat que el proper dilluns 4 de juny s’instal·larà una màquina de lloguer, que estarà en funcionament fins que s’instal·li una nova màquina de compra (primers de juliol).

Des del SAP-FEPOL continuarem denunciant aquestes greus deficiències. Ja ho estem fent en altres destinacions com Mollet del Vallès que pateixen una situació similar a la de Mataró. I així continuarem.

Ja hem recordat a l’Administració que cal garantir l’aplicació de la normativa establerta sobre condicions de confort en els llocs de treball, tal i com estableix el Reial Decret 486/1997 de 14 d’abril. Aquesta normativa obliga que, per a feines sedentàries com les que es realitzen a l’interior de les oficines, la temperatura ha d’estar sempre entre els 17 i els 27 graus.

Per tant no actuar en conseqüència provocarà, com ha estat el cas, la intervenció immediata del nostre sindicat i dels nostres delegats de salut i seguretat laboral.

Número de comunicat:
C-81/2018
Data: 
30/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend