Carta de benvinguda i petició de reunió al Conseller d’Interior

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha enviat una carta al Conseller Buch donant-li la benvinguda al Departament d'Interior. A l'efecte tenim pressa i volem traslladar-li les qüestions que són prioritàries tractar. És per això que li hem sol·licitat ja que ens convoqui a una reunió.

Barcelona, 6 de juny del 2018.-

Després que hagi pres càrrec, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha adreçat una carta al Conseller Miquel Buch donant-li la benvinguda al Departament d’Interior i desitjant-li sort i encerts. Sens dubte tenir-la anirà en benefici dels membres de la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra. Junt amb la carta de benviguda, la nostra organització sindical ja ha posat deures al nou Conseller d’Interior, demanant-li una reunió amb caràcter d’urgència.

Una reunió on volem traslladar-li les qüestions que, des del SAP-FEPOL considerem important tractar. Recuperar drets perduts, implementar acords pendents que estan signats i treballar per recuperar el desgast que, com a conseqüència del fets ocorreguts el darrer any, ha patit el nostre col·lectiu són qüestions prioritàries.

El cos de mossos d’esquadra ha patit un desgast considerable. Més quant històricament ha estat un col·lectiu utilitzat com a eina llencívola en disputes polítiques que si ve no aporten res, l’únic que generen és atemptar contra el prestigi de la institució i del col·lectiu que representem. La nostra organització sindical considera que cal tallar d’arrel aquesta pràctica i la defensa del cos, des del Govern de la Generalitat ha de ser un puntal en la legislatura que hem iniciat. Els mossos i les mosses d’esquadra necessitem imperiosament protecció, necessitem quedar al marge de tota confrontació política, necessitem tranquil·litat i necessitem que ens deixin fer la nostra tasca, tal i com ja hem demostrat que la sabem fer. Analitzant això sí els errors que segurament cometrem en l’exercici de les nostres funcions, però sense que aquests serveixin per atacar de manera interessada la nostra institució.

Per altra banda, juntament amb la resta de treballadors de la Generalitat de Catalunya, els mossos i les mosses d’esquadra hem de recuperar els drets que fa anys ens van retallar. I per tant, juntament amb la defensa de la institució, la recuperació dels drets retallats ha de ser una qüestió urgent i prioritària que aquest Govern ha d’afrontar. Els mossos i les mosses d’esquadra no ens mereixem ser maltractats per més temps per l’Administració.

Aquesta és una qüestió que volem traslladar-li en persona en una reunió que ja hem sol·licitat. Ni tenim, ni volem perdre més temps en el camí de la recuperació de drets. Pagues extraordinàries, FAS, complement de productivitat, pla de carrera professional, dies d’assumptes personals i més qüestions seran les que la nostra organització sindical portarà en aquesta reunió que esperem ens sigui convocada de manera ràpida.

 

 

Data: 
06/06/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend