SAP-FEPOL denuncia les deficiències detectades a la Unitat Regional d’Instrucció d’Atestats de Les Corts

En visita realitzada a la Comissaria de Les Corts, SAP-FEPOL ha denunciat diverses deficiències detectades a la Unitat Regional d'Instrucció d'Atestats.

Barcelona, 26 de juliol del 2018.-

En data de 1o de juliol del 2018, els delegats de salut laboral del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) han denunciat davant la Subdirecció General de Prevenció  de Riscos i Salut Laboral del Departament d’Interior, les deficiències detectades a la Unitat Regional d’Instrucció d’Atestats de la comissaria de Les Corts de Barcelona.

La nostra organització sindical ha detectat diverses deficiències que pateixen els efectius que treballen davant de pantalles de visualització de dades (PVD), a qui els ampara el Reial Decret 488/1997 sobre condicions mínimes de seguretat i salut.

Des de llocs de treball que no tenen les dimensions suficients per facilitar canvis de postura, passant per una il·luminació insuficient de l’espai on es realitza la tasca policial, el desordre en el cablejat dels despatxos o l’estat de les cadires que utilitzen els efectius policials són algunes de les deficiències detectades i denunciades per la nostra organització sindical.

En l’informe realitzat pels nostres delegats, el qual s’acompanya del corresponent reportatge fotogràfic, es deixen en evidència les deficiències denunciades i per tant s’insta a la Subdirecció General de Prevenció de Riscos del Departament a posar-hi solució de manera ràpida.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) estarem atents que les deficiències denunciades es solucionin de manera immediata. En cas contrari la nostra organització sindical es reserva el dret de denunciar aquesta qüestió davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social.

Número de comunicat:
E-79/2018
Data: 
26/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend