La Sala Regional de Comandament de Sabadell pateix fuites d’aigua dels aparells d’aire condicionat

En plena onada de calor s'ha planificat un tall elèctric al Complex Central del Cos de mossos d'esquadra. Un tall que ha generat (al trobar-nos en mig d'una onada de calor) que els efectius hagin hagut d'aguantar altes temperatures en el seu lloc de treball. Així mateix, els efectius de la SRC han hagut de conviure amb fuites d'aigua provinents dels aparells d'aire condicionat. SAP-FEPOL ja ha presentat denúncia davant la SGRH.

Sabadell, 6 d’agost del 2018.-

Portem una setmana d’onada de calor amb els termòmetres que mai havien tocat aquest sostre que estem vivint. Tots els mapes del temps ja tenien previst unes temperatures rècord arreu del territori.

Doncs bé! El dia 4 d’agost amb aquestes temperatures hi ha hagut un tall previst de 07:00 a 15:00 hores que ha afectat tot el Complex Central de la PG-ME. Durant aquestes llargues hores que no han funcionat ni els aires condicionats, ni màquines de vènding i ni tampoc els ascensors, s’han assolit temperatures de més de 30 graus.

Però és que a part d’aquesta afectació, els agents també han hagut que conviure novament amb les galledes. Cíclicament ens trobem davant d’aquesta situació de fuites d’aigua dels aires condicionats a la Sala. Una de les últimes vegades va caure tot un raig d’aigua deixant xopa de cap a peus una agent itambé es va fer malbé una de les pantalles de visualització de dades. Al principi del cap de setmana del 4 i 5 d’agost hi havia una fuita que poc després ha augmentat a dos i d’aquí a que finalitzi el cap de setmana,  encara es pot veure incrementada.

És per tots aquests motius que des del SAP-FEPOL hem sol·licitat al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya la reparació definitiva de totes les fuites d’aigua a la Sala. Així mateix si s’ha de fer un tall d’aquestes dimensions s’ha demanat que es faci quan hi hagi menys afectació al servei i, sobretot en dates que no coincideixin amb ones de calor anunciades pels propis serveis meteorològics. De tornar-se a fer tal i com s’ha fet aquest cap de setmana, les molèsties que es generen en els treballadors i les treballadores són molt més rellevants. Esperem doncs que no es torni a repetir.

Número de comunicat:
E-101/2018
Data: 
06/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend