Preguntem sobre la previsió de places del proper concurs de trànsit i denunciem que 48 són del tot insuficients

48 són les places que estan previstes convocar per al proper concurs de l'especialitat de trànsit. Un número de places que des de la nostra organització sindical ja hem manifestat a la SGRH que són del tot insuficients.

Barcelona, 14 d’agost del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia(SAP-FEPOL) ha tingut coneixement que, de cares al proper concurs de l’especialitat de trànsit, la previsió de places que sortiran a concurs són de quaranta-vuit (48), quaranta (40) de mosso/mossa i vuit (8) de caporal/caporala.

Al respecte, tot i que encara que haurà estat amb dos anys de retard, ens n’alegrem que s’hagi donat una resposta positiva a la nostra demanda. Però des de la nostra organització sindical creiem que, si són certes les nostres informacions, el número de places previstes no solucionaran res de l’actual situació que pateix l’especialitat.

SAP-FEPOL porta temps advertint que, ja sigui per l’actual situació, l’especialitat córrer el risc de quedar deserta, ja que són molt freqüents les intencions que ens fan arribar els especialistes d’abandonar trànsit per anar a Seguretat Ciutadana en el proper concurs general.

Aquest fet encara agreujaria més la penosa situació que vivim, carregaria d’una major responsabilitat als efectius que queden a l’especialitat i provocaria encara més, una gravíssima disminució de la prevenció viària que, tal i com SAP-FEPOL ha denunciat tantes vegades, no ens podem permetre.

Per tant, des del SAP-FEPOL ja hem instat a la Subdirecció General de Recursos Humans a informar-nos si els extrems exposats en l’escrit presentat en data d’ahir són certs i en qualsevol cas se’ns convoqui a una reunió per tractar aquesta i altres propostes presentades per la nostra organització sindical.

Número de comunicat:
E-116/2018
Data: 
16/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend