Augmenten fins a un 20% els preus de les màquines de vènding de les comissaries

En data del 22 d'agost, la nostra organització sindical ha presentat un escrit adreçat a la SGRH denunciant l'increment abusiu del preu dels productes oferts a les màquines de vènding.

Sabadell, 23 d’agost del 2018.-

Els treballadors públics de la Generalitat de Catalunya som els més perjudicats a nivell econòmic, sempre ens afecten les retallades però no sempre les pujades salarials pactades per tota la funció pública, com el retorn de les pagues extraordinàries de 2013 i 2014 i així una llarga llista que ja és objecte d’altres denúncies específiques.

En aquesta ocasió una vergonya afegida de com s’apreta i s’escanya directa i indirectament a tots els treballadors/es (agents del Cos de Mossos d’Esquadra, administratius, treballadors de neteja…), amb un increment notable del preu dels productes de les màquines de vènding.

Perplexos ens hem quedat en veure que una ampolla d’aigua d’1,5 litres de la mateixa marca com fins l’actual ha passat de tenir un cost de 0,50 a 0,60, això suposa una pujada d’un 20%. No només ha estat l’aigua en tots els seus envasos sinó que se’n veuen afectats tots els productes alhora que s’han reduït les màquines de vènding i, per tant, ha disminuït la varietat de productes.

En alguns centres policials com per exemple el Complex Central de la PG-ME els agents no tenen la possibilitat, per l’ubicació del recinte de sortir a l’exterior i comprar, la qual cosa si volen veure aigua han de pagar la pujada de preu que el Departament d’Interior ha pactat amb l’empresa subministradora.

És per aquests motius que des del SAP-FEPOL hem denunciat al Departament d’Interior la pujada abusiva dels preus dels productes de les màquines de vènding i a l’efecte, hem exigiti que es facin les gestions oportunes per tal de retornar als preus anteriors.

Per últim hem aprofitat aquest escrit per també per sol·licitar mes fonts tipus canaletes.

Número de comunicat:
E-118/2018
Data: 
23/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend