Situació caòtica la que viu la Sala Regional de Comandament de Sabadell

Novament la nostra organització sindical ha de denunciar la manca d'efectius que patim. En aquest cas especifiquem el caòtic cap de setmana del 18 d'agost.

Sabadell,

El passat 9 d’agost de 2018 amb escrit amb número de registre 776,  el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava a la Subdirecció General de Recursos Humans la mancança real de personal que hi ha a la Sala Regional de Comandament de Sabadell i que aprofitem per reiterar.

Sembla que darrerament l’Administració s’ha posat com un dels objectius que la Sala sigui un destí on ha d’imperar el nerviosisme, els problemes i que el lloc de treball sigui incòmode.

El passat cap de setmana del 18 i 19 d’agost es va arribar al seu punt més àlgid de manca d’efectius. Només hi havia 10 operadors per cobrir tots els serveis de la Regió Policial Metropolitana Nord. Es van haver d’unificar les conferències del Maresme, Besòs i tot el Vallès Occidental.

La situació era molt complicada, els operadors estaven completament desbordats i això que ja porten molts anys d’experiència i disposen de moltes habilitats adquirides en la gestió d’incidents d’autèntics professionals.

A més, van trobar-se sense llum ni als vestidors, ni al menjador, havent de deixar el menjar sense refrigeració perquè les neveres del Complex Central de la PG-ME tampoc tenien subministre elèctric. Les màquines de vènding, tampoc funcionaven, ni l’aire condicionat, ni els ascensors… tot un cúmul de circumstàncies que van suposar la gota que fes vesar  el got.

És per aquests motius que des del SAP-FEPOL ja hem sol·licitat a la Subdirecció General de Recursos Humans que es posi fil a l’agulla a la Sala Regional, que no es reprodueixin les experiències viscudes del desbordament de feina per manca d’operadors i es procurin unes instal·lacions amb decència.

Número de comunicat:
E-119/2018
Data: 
23/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend