SAP-FEPOL torna a reclamar un nou concurs de trànsit i reactivar la negocació que substitueixi el Q10 pel Q5

La nostra organització presenta dos nous escrits reclamant la convocatòria urgent del concurs de trànsit i la retirada del Q10 com a quadrant de referència.

Barcelona, 12 de novembre del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha tornat a reclamar a la Subdirecció General de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia un nou concurs de provisió de llocs de treball per a l’especialitat de trànsit. En un nou escrit, la nostra organització sindical ha reclamat a l’Administració que compleixi amb els compromisos adquirits amb el col·lectiu en el Consell de la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra.

Sobre aquest procés, l’especialitat de trànsit porta esperant ja masses mesos per veure un nou procés que permeti als seus efectius, aproximar-se als seus domicilis a més, de poder incrementar la plantilla que a dia d’avui pateix, com la resta del cos, les conseqüències negatives que provoca estar #sotamínims. A tal efecte, la Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL ha posat en dubte les informacions a les quals hem tingut accés, relatives a la quantitat de places que estan previstes per al proper concurs (40 d’agents i 8 de caporal) totalment insuficients per la manca d’efectius que patim.

És per això que la nostra organització sindical ja ha instat a la SGRH que posi fil a l’agulla en la publicació d’un nou concurs, el qual s’hauria de convocar amb la màxima celeritat possible.

Així mateix, des del SAP-FEPOL lamentem que la negociació per retirar el Q10 com a horari de referència de l’especialitat, a dia d’avui estiguin aturades i és per això, que en un nou escrit hem reclamat que es reobrin. La negociació entre la prefectura, la subdirecció i els sindicats representatius del Cos de Mossos d’Esquadra estava molt avançada, a mitjans de juliol, ja que el dia 11, al final de la reunió, se’ns va comunicar que se’ns convocaria a una última reunió, per acabar d’acordar les diferències que hi havia entre el Cap de la Comissaria de Mobilitat i els sindicats.

Des de les hores estem esperant que se’ns convoqui a aquesta nova reunió, i ara ja comença a ser urgent. Ens estem acostant perillosament a finals de l’any natural i policial i, si el posicionament de totes les parts que interveníem en aquestes reunions, és modificar l’horari de l’especialitat en un mateix sentit, cal que la reunió sigui el més aviat possible perquè:

  • Els especialistes necessiten saber quin horari tindran l’any que ve, informació que pot condicionar, en molts casos, el fet de mantenir-se o no a la especialitat davant la immediatesa del nou Concurs General que s’iniciarà en breu.

  • Les Oficines Tècniques de la Especialitat de Trànsit (OTEC) necessiten saber quin horari tindrem a partir del dia 01/02/2019 per poder treure les planificacions abans de final de l’any natural que estem a punt de despedir.

Per tant, des del SAP-FEPOL tornem a instar a la SGRH a continuar treballant sobre aquestes dues qüestions que són prioritàries per a la nostra especialitat.

 

Número de comunicat:
E-142/2018
Data: 
12/11/2018


Send this to a friend