Exposar els vehicles a la intempèrie està accelerant el desgast dels vehicles de la CD de Salou

La nostra organització sindical ha presentat una proposta d'actuació en l'aparcament de la Comissaria de Districte de Salou que ofereixi una protecció als vehicles, ja que el fet de quedar a les condicions climatològiques està accelerant el seu desgats

Salou, 8 de gener del 2019.-

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem posar de manifest el desgast que pateixen els vehicles policials que resten estacionats en l’aparcament de la Comissaria de Salou i així ho hem denunciat davant la Subdirecció General de Recursos Humans en escrit presentat el passat 20 de desembre.

El fet que estiguin a la intempèrie està generant un desgast dels vehicles com a conseqüència de l’exposició a les altes temperatures a l’estiu, com a les pluges i el fred a l’hivern.

Cal tenir present que a l’estiu els vehicles agafen temperatures elevadíssimes, motiu que provoca un desgast de les juntes de material plàstic que es van deteriorant amb facilitat. El fet que l’interior del vehicle superi els 39 ºC accelera el seu desgast.

Per altra banda, en època hivernal, pel fet de no protegir els vehicles a les baixes temperatures es posa en risc la vida del motor. Així mateix, la humitat també afecta directament sobre l’estat del vehicle i afegit al desgast de les juntes que fèiem referència en el punt anterior, estan provocant que a dia d’avui l’aigua es filtri a l’interior de l’habitacle dels vehicles.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia considerem que cal protegir els vehicles i una de les possibilitats que hem plantejat a la Subdirecció General és la d’instal·lar una coberta que permetés estacionar els vehicles sota de la mateixa. Aprovar aquesta mesura oferiria una major protecció i provocaria un allargament de la vida dels vehicles.

Per tant, des de la nostra organització sindical en l’escrit presentat el passat 20 de desembre hem instat a la Subdirecció General de Recursos Humans a fer les gestions oportunes que permetin valorar la nostra proposta, quantificar-la i aprovar-la per tal que es pugui realitzar el més aviat possible.

Número de comunicat:
E-180/2018
Data: 
09/01/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend