Vuit efectius de l’ARRO Tarragona encara no tenen la seva armilla antibales

Vuit efectius de l'ARRO de la RP Camp de Tarragona encara no tenen la seva armilla antibales. Des de la nostra organització sindical volem que se'ls doni una solució immediata.

Tarragona. 8 de gener del 2019.-

Des de la Secretaria d’Ordre Públic del Sindicat Autònom de Policia hem constatat que a l’ARRO de Tarragona encara falten 8 armilles antibales per repartir i així ho hem denunciat a la Subdirecció General de Recursos Humans en escrit presentat el passat 3 de desembre del 2018.

Des de la nostra organització sindical tenim coneixement que totes aquestes armilles que falten són de talles especials. No obstant això no creiem que, després de tot el temps que es van començar a repartir les armilles, aquests vuit efectius encara no tinguin la seva peça de protecció.

Estant en nivell 4 d’alerta terrorista no entenem com encara hi ha efectius policials que no disposen d’aquesta peça bàsica de protecció,  ja que l’armilla antibales és una una eina que és del tot imprescindible per al desenvolupament de les funcions policials.

Per tant, des del SAP-FEPOL hem instat a la Subdirecció General a donar una solució immediata per aquests vuit efectius i a per extensió a tots aquells que es trobin en la mateixa situació, per tal que  puguin tenir les armilles que els hi corresponen.

Número de comunicat:
E-175/2018
Data: 
09/01/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend