SAP-FEPOL inicia una campanya judicial per reclamar el pagament de les nits en vacances

La nostra organització sindical presentarà massivament la reclamació individual del pagament de les jornades nocturnes que queden planificades dins dels períodes de vacances

Barcelona, 10 d’agost de 2020.-

El passat divendres, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) presentava un escrit al Secretari General d’Interior reclamant-li el pagament de totes aquelles nits que quedaven planificades dins dels períodes de vacances. Així mateix, la nostra organització sindical anunciava l’inici immediat d’una campanya per reclamar el pagament de totes aquestes nits, les quals fins avui mai han estat retribuïdes.

Avui, 10 d’agost la nostra organització sindical anuncia a tot el col·lectiu que hem iniciat els tràmits per reclamar per la via judicial aquesta qüestió a fi i efecte d’aconseguir que per primera vegada es paguin totes aquestes nits.

És per això que SAP-FEPOL posa a disposició de tota la seva afiliació (i de tot el col·lectiu) el document que serà necessari registrar per iniciar, de manera individual, la reclamació de totes les nits planificades en períodes de vacances en els darrers quatre anys (més els interessos legals) i que evidentment, no han estat retribuïdes.

Quins seran els passos a seguir:


  • Complimenta’l i registra’l al Servei d’Administració que disposi de registre telemàtic. Un cop registra’t recorda de quedar-te una còpia del document.

  • Posa’t en contacte amb el delegat o la delegada del SAP-FEPOL de la teva comissaria.

Un cop registrat el document i et posis en contacte amb el teu delegat o la teva delegada se t’informarà dels nous passos a seguir.

De la mateixa manera que en el seu dia, SAP-FEPOL va iniciar la campanya sindical pel reconeixement judicial dels dies d’assumptes personals per antiguitat, assolint finalment aquest dret per a tot el col·lectiu, ara iniciem una nova campanya judicial pel pagament de totes les nits planificades, però no treballades.

Sabem que serà una campanya judicial important, en tant que totes les reclamacions hauran de presentar-se de manera individual. Però no per costosa, la nostra organització sindical deixarà de reclamar un dret que ja ha estat reconegut pel propi Tribunal Suprem en benefici de les persones membres del Cos Nacional de Policia.

Així que descarrega’t el document, registra’l i posa’t en contacte amb els nostres delegats. Junts treballarem per assolirem aquest nou dret.

Número de comunicat:
C-142/2020
Data: 
10/08/2020
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend