Sabies que existeix un protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat de gènere?

SAP-FEPOL posa a disposició de totes les persones afiliades d'un telèfon directe contra l'assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o identitat de gènere

Barcelona, 17 de març de 2021.-

Des del 30 de juliol del 2020, el cos de mossos d’esquadra disposa d’un Protocol contra l’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual i/o d’identitat de gènere.

Segons aquest protocol, totes les persones tenen el dret a rebre un tracte respectuós i digne, tenen dret a la salut en el treball, a ser tractades amb igualtat i a no patir discriminació als llocs de treball.

L’assetjament sexual, per raó de sexe, de l’orientació sexual i/o de la identitat de gènere atempten contra aquests principis. Nosaltres estem per ajudar-te!!!

L’assetjament és intolerable i inadmissible. Si n’ets víctima denuncia-ho!

  • Si ets víctima de qualsevol mena d’assetjament, no t’ho callis, denuncia-ho!.
  • Si has estat testimoni, si coneixes algun cas, o si en sospites, no t’ho callis, denuncia-ho!

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ens prenem molt seriosament aquestes conductes i les volem eradicar. La nostra organització sindical vol un cos lliure d’assetjament de qualsevol índole, on tothom treballi amb plena llibertat i igualtat.

La nostra organització sindical posa a la vostra disposició un telèfon directe contra l’assetjament. És per això que si et trobes en aquesta situació, no ho dubtis: truca’ns al 673.905.372.

T’escoltarem, t’informarem de com s’articula tot el procés amb la confidencialitat que t’atorga la llei. Serem la teva veu i et representarem. L’assetjament és cosa de totes i tots, ajuda’ns a combatre’l. SAP-FEPOL està al teu costat!

Número de comunicat:
C-50/2021
Data: 
17/03/2021
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend