Denunciem la manca de material de senyalització de trànsit

Hem denunciat que en els nous vehicles de trànsit, el material de senyalització no estigui inclòs, cosa que està provocant que en alguns sectors comencin a tenir problemes per proveir els vehicles policials d’aquests elements

Barcelona, 4 de gener del 2018.-

Hi ha qui sembla no conèixer al realitat dels qui treballen a la carretera. Les eines i el material de senyalització que portem als vehicles nous, ja no són de rènting. Són comprats. Per tant en el moment que es facin malbé, ja sabrem què passarà!

El parc mòbil sempre ha vingut amb material i eines de senyalització per desenvolupar la nostra feina de control, prevenció i regulació del trànsit. Si teníem algun problema, l’empresa contractada el reposava tal i com passa amb les averies dels vehicles.

Doncs bé! El Sindicat Autònom de Policia ha denunciat el fet que això ja no sigui així. A l’efecte hem denunciat que en els nous vehicles de trànsit, el material de senyalització no estigui inclòs, cosa que està provocant que en alguns sectors comencin a tenir problemes per proveir els vehicles policials d’aquests elements.

Des de la nostra organització sindical exigim a l’Administració que asseguri que tots els vehicles policials tinguin tots i cadascun dels elements que permeten una correcta senyalització i visualització dels efectius que estan treballant. No fer-ho així seria posar en risc als especialistes i a la resta d’usuaris de la via.

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-2/2018
Data: 
04/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend