Problemes d’estoc de material de senyalització en el parc mòbil del cos de mossos d’esquadra

En alguns sectors de trànsit estan començant a tenir problemes per proveir els vehicles policials d’aquests elements de senyalització, bàsics per la correcta realització de la nostra tasca i la seguretat dels usuaris de les vies.

Maite Català Pujol
Subdirectora General de Recursos Humans
Direcció General de la Policia
Travessera de les Corts 319-321 (08029) Barcelona

Senyora,

El nostre parc mòbil sempre ha vingut amb el material de senyalització que ens permet desenvolupar la nostra tasca de control, prevenció i regulació del trànsit en condicions segures. Aquest tipus de material, fins ara ha estat de rènting, per la qual cosa si teníem algun inconvenient l’empresa contractada el reposava.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) hem tingut coneixement que en els nous vehicles que s’ha adquirit, el material i les eines policials, no estan incloses dins del rènting. Aquests extrems estan provocant que, en alguns sectors de trànsit estan començant a tenir problemes per proveir els vehicles policials d’aquests elements de senyalització, bàsics per la correcta realització de la nostra tasca i la seguretat dels usuaris de les vies.

És per això que des del SAP- FEPOL l’instem que, com a Subdirectora General de Recursos Humans ens informi si els extrems denunciats en aquest escrit són certs i en el cas que així sigui, realitzi les gestions oportunes per garantir que ens els vehicles policials no manquin elements de senyalització.

Ja sigui per rènting, compra o per qualsevol altra fórmula, el Departament d’Interior ha de garantir que no manqui cap element de senyalització. Només així es pot garantir el bon funcionament de la tasca policial i assegurar la seguretat dels nostres policies i dels usuaris de les vies catalanes.

Restem a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

Atentament,

Iñaki Zamora Rueda
Secció Sindical de Trànsit del SAP- FEPOL.
Barcelona, 4 de gener del 2017

Número de comunicat:
E-1/2018
Data: 
04/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend