SAP demana un concurs de mobilitat per l’ARRO

No és de justícia que els companys que heu participat en els concursos i heu obtingut una plaça definitiva lluny dels vostres domicilis, no tingueu cap mena de consideració per part de l’Administració a l’hora de poder-vos apropar a casa

Barcelona, 15 de gener del 2018.-

Fa mesos que des del Sindicat Autònom de Policia estem reclamant a l’Administració que publiqui d’una vegada un concurs per a l’ARRO.

La Subdirecció General de Recursos Humans sempre ha donat respostes negatives i aquesta darrera vegada, que vam sol·licitar el concurs per aquest 2018 s’ha tornat a pronunciar en el mateix sentit.

Des del SAP creiem però, que no és de justícia que els companys que heu participat en els concursos i heu obtingut una plaça definitiva lluny dels vostres domicilis, no tingueu cap mena de consideració per part de l’Administració a l’hora de poder-vos apropar a casa.

Per aquest motiu des de la Secretaria d’Ordre Públic del SAP hem entrat a registre una sol·licitud amb la qual demanem a la SGRH, que si per aquest any no volen fer un concurs, com a mínim, facin un procés de mobilitat provisional.

Instem a l’Administració a donar la possibilitat a tots aquells efectius que actualment ja teniu plaça a les Àrees Regionals de Recursos Operatius, que pugueu ocupar provisionalment i fins el proper concurs, places que estan més a prop dels vostres domicilis.

SAP, TREBALLEM A TU!

Número de comunicat:
C-6/2018
Data: 
15/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend