Cop dur de la inspecció de treball a la DGP!

A l’efecte, la Inspecció de Treball és clara i dóna un cop dur a la Direcció General de la Policia obligant-la a respectar i a aplicar de manera IMMEDIATA, les mesures determinades  per la Unitat de Vigilància de la Salut

Barcelona, 16 de gener del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP) porta temps denunciant que la Direcció General de Policia no respecta les indicacions proposades per la Unitat de Vigilància de la Salut del Departament d’Interior per aquells companys que necessiten una adequació del seu lloc de treball.

Ho vam portar al Consell de la Policia, d’on esperàvem rebre una canvi de conducta. Però vist que no va ser així, la nostra organització sindical va denunciar el cas davant la Inspecció de Treball.

A l’efecte, la Inspecció de Treball és clara i dóna un cop dur a la Direcció General de la Policia obligant-la a respectar i a aplicar de manera IMMEDIATA, les mesures determinades  per la Unitat de Vigilància de la Salut.

Des del SAP us aconsellem que, en cas de necessitar una adequació del lloc de treball i no se us respectin les condicions decretades per la Unitat de Vigilància us poseu en contacte amb nosaltres. Tenim el millor Departament de Salut Laboral al servei de tots els afiliats.

SAP, TREBALLEM A TU!

Número de comunicat:
C-7/2018
Data: 
16/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend