Reunió regional RP Camp de Tarragona de 12 de gener

En data 12 de gener ha tingut lloc la darrera reunió entre els responsables de la Regió Policial i les organitzacions sindicals. A continuació us fem un resum dels punts que s’han tractat

Tarragona, 22 de gener del 2018.-

En data 12 de gener ha tingut lloc la darrera reunió entre els responsables de la Regió Policial i les organitzacions sindicals. A continuació us fem un resum dels punts que s’han tractat.

  1. ABP Vendrell.

Des del SAP hem denunciat els problemes que hi ha amb les altes temperatures. Des del Servei d’Administració ens manifesten que ja està solucionat i que, per evitar que es repeteixi, faran una revisió.

  1. Vehicles comissats i custodiats.

Des del SAP hem traslladat la preocupació esdevinguda pel mal estat dels vehicles que estan sota custòdia policial. Tal i com ens heu fet arribar des d’investigació avançada, el jutjat ja ha manifestat la necessitat de mantenir aquests vehicles en bon estat.

Des de la nostra organització sindical hem reclamat que es posi fil a l’agulla en aquesta qüestió ja que no tolerarem que, per no garantir una bona custòdia dels vehicles policials, recaigui la responsabilitat sobre els membres d’investigació.

  1. Cambrils.

Des del SAP denunciem el fet que encara hi hagi substàncies estupefaents a l’interior del pàrquing tancat. Aquesta substància continua produint fortes olors que atempten contra la salut dels efectius que hi esteu treballant. Els Caps Regionals ens manifesten que aquesta mateixa setmana estarà solucionat.

  1. Seguretat dels edificis.

A preguntes del SAP, els Caps Regionals ens informen que aquest any s’acabaran d’instal·lar tots els sistemes de seguretat en aquelles comissaries que encara no s’han col·locat. Així mateix es milloraran tots els sistemes de vigilància (càmeres) per tal que les imatges tinguin una millor resolució.

  1. OAC Mallafré.

La nostra organització ha denunciat el mal estat de les cadires. El Cap d’Administració ens manifesta que l’actual situació política té totes les partides econòmiques aturades. No obstant tornaran a fer la petició per la renovació de les cadires.

Així mateix, mentre que això no es produeixi i a instàncies del SAP, repararan totes les cadires que es puguin de manera urgent.

Aquestes són les qüestions que s’han tractat. Ja sabeu que psi voleu portar alguna qüestió a les reunions regionals us podeu posar en contacte amb els delegats del SAP a les diferents comissaries.

SAP, TREBALLEM A TU!

Número de comunicat:
C-12/2018
Data: 
22/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend