Ho advertíem: les velles Xenon comprades comencen a caure

El 19 de desembre passat, Sindicat Autònom de Policia denunciava les compres de les “Xenon” velles, alguna de les quals estaven en un estat lamentable i totes elles estaven carregades de quilòmetres

El 19 de desembre passat, Sindicat Autònom de Policia denunciava les compres de les “Xenon” velles, alguna de les quals estaven en un estat lamentable i totes elles estaven carregades de quilòmetres (500.000 aproximadament). No trobàvem encertada la compra d’uns vehicles amb alt quilometratge, per contra d’apostar per un servei de rènting. Fer el que es va fer era llençar els diners directament al wàter.

Doncs bé! No han passat ni dos mesos de la compra, que ja hem tingut la primera baixa. Lamentablement la “Xenon” amb indicatiu CME9295 ens ha deixat i ha passat a millor vida amb 489.904 km. Sempre la recordarem!

Aquesta va ser una qüestió que la nostra organització sindical ja va avançar que passaria i dos mesos després estem veient com és així. I és que els serveis d’administració no fan front als pressupostos que són necessaris per arreglar les avaries que aquests desgastats vehicles pateixen.

Un simple canvi de les pastilles de fre provoca que el vehicle passi a quedar-se llargues temporades al pàrquing. I així anem sumant vehicles que deixen de poder-se utilitzar que, en cas que hagués estat de rènting, l’empresa adjudicatària hauria arreglat.

És per això que la Secretaria de Trànsit del SAP ha tornat a denunciar aquesta situació, la qual agreuja la precarietat amb la que treballem els especialistes. Cal que la Divisió de Trànsit segui a la mesa a negociar un nou model de trànsit, el qual no passa, entre d’altres coses, per comprar vehicles vells carregats de quilòmetres, ja que l’única cosa que provoquen és ocupar lloc en el pàrquing de les comissaries.

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-14/2018
Data: 
24/01/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend