Sense càmeres fotogràfiques a trànsit! Com treballem?

En data de 25 de gener la nostra organització ha presentat un escrit denunciant específicament l’estat i la manca de càmeres fotogràfiques

Barcelona, 6 de febrer del 2018.-

No és la primera vegada que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciem la manca de material que patim a l’especialitat de trànsit.

En data de 25 de gener la nostra organització ha presentat un escrit denunciant específicament l’estat i la manca de càmeres fotogràfiques.

Càmeres fotogràfiques de diferents marques i de diferent funcionament i càmeres trencades que es van apedaçant pels propis especialistes estan dificultant la seva tasca, fins a tal punt que alguns han de començar a utilitzar els seus propis mòbils, perquè surten a la carretera sense aquesta eina.

Per informacions obtingudes per la nostra organització sindical i tot i que la Divisió ens ha reconegut que falten el 30% de càmeres fotogràfiques, estimem que aquest tant per cent puja al doble del reconegut.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia, en l’escrit presentat, hem instat a la Subdirecció General de Recursos Humans a adquirir i dotar de noves càmeres fotogràfiques a l’especialitat, traient de circulació totes aquelles que són velles o estan trencades. 

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-19/2018
Data: 
06/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend