La divisió de trànsit incompleix els compromisos sobre formació als R3

Iniciat l’any policial, des de la nostra organització sindical veiem que tant la Comissaria com la Divisió, no han complert els compromisos

Barcelona,  13 de febrer del 2018.-

A finals del mes de desembre i a petició del Sindicat Autònom de Policia (SAPFEPOL), la Comissaria General de Mobilitat i la Divisió de Trànsit van acceptar destinar part de l’R3 a fer formació als especialistes. A l’efecte, a partir d’aquest mateix any es van comprometre a destinar i publicar ens els diferents quadrants, fins a 85 hores de formació, teòrica i pràctica.

Iniciat l’any policial, des de la nostra organització sindical veiem que tant la Comissaria com la Divisió, no només no han complert els compromisos, sinó que ja ens han manifestat que” donde dije digo, digo Diego!” i que aquesta formació ja no es realitzarà.

Des de la nostra organització sindical ja hem denunciat per escrit aquest incompliment, alhora que hem manifestat a l’Administració que s’estan donant tots els factors per la tempesta perfecta.

Insistim en la necessitat de seure i parlar. Els membres de l’especialitat de trànsit estan arribant al màxim i no seure, pot suposar l’inici immediat d’un conflicte, ara per ara evitable.

Fins a vint-i-tres mesures ha aportat la nostra organització sindical i cap d’elles ha estat acceptada. Per tant, insistim! No seure i no debatre impossibilita trobar solucions a l’actual situació de l’especialitat, cosa que encara s’agreuja més si s’incompleixen les poques coses a les quals es comprometen.

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-23/2018
Data: 
13/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend