Denegació d’assumptes personals a la brigada mòbil

Des del SAP-FEPOL recordem que la necessitat de garantir el 80% dels efectius (la instrucció 7/2017) únicament ho requereix per als mesos de desembre i gener i no per tot l’any

Barcelona, 15 de febrer del 2018.-

Des de la Secretaria d’Ordre Públic del SAP-FEPOL hem denunciat a la Subdirecció General de Recursos Humans que en algunes Unitats de la Brigada Mòbil, s’estan denegant sistemàticament el gaudiment d’assumptes personals i altres permisos, amb l’excusa que cal garantir el 80% dels efectius en el servei.

Des del SAP-FEPOL recordem que la necessitat de garantir el 80% dels efectius (la instrucció 7/2017) únicament ho requereix per als mesos de desembre i gener i no per tot l’any! Per tant, per la resta de mesos no hi ha cap normativa que marqui aquest tant per cent.

Som conscients que cal garantir el servei! Ara bé! Tal i com així han reflectit sentències recents guanyades pels nostres serveis jurídics en benefici dels interessos dels membres del CME, “el dret no pot quedar supeditat a la conveniència de l’Administració

És per això que la manca generalitzada d’efectius i les greus conseqüències que aquesta té sobre els efectius del cos de mossos d’esquadra, no pot recaure exclusivament sobre els drets dels treballadors.

Per tant, cal una gestió de recursos humans eficient i solucions efectives, com és per exemple la reposició d’aquesta manca d’efectius amb pressupostos eficients que contemplin una bossa d’hores extraordinàries.

Per últim, la nostra organització recorda a tots els membres de la Brigada Mòbil i de tot el cos que SEMPRE heu de demanar els assumptes personals PER ESCRIT. Igual que la seva denegació!

SAP, TREBALLEM A TU!

Número de comunicat:
C-24/2018
Data: 
15/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend