SAP-FEPOL torna a reclamar l’encàrrec de funcions

A la nostra organització ens continuen arribant denúncies de les diferents Àrees Territorials de Trànsit, als caporals de les qual, a més de les seves funcions pròpies, els estan obligant a fer funcions de Caps de Torn.

Barcelona,  16 de febrer del 2018.-

Des de la Secretaria de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) no és la primera vegada que reclamem a l’Administració que reconegui, mitjançant l’encàrrec de funcions, a aquells efectius que es veuen obligats a realitzar tasques de categories superiors.

A la nostra organització ens continuen arribant denúncies de les diferents Àrees Territorials de Trànsit, als caporals de les qual, a més de les seves funcions pròpies, els estan obligant a fer funcions de Caps de Torn.

Assumpció de tasques, recordem amb les mateixes obligacions i responsabilitats que s’exigeix al superior, però sense haver rebut la formació específica i sense percebre les mateixes retribucions.

Des de la nostra organització sindical continuem denunciant aquesta pràctica, la qual és conseqüència de la greu mancança d’efectius que pateix el cos en general i la nostra especialitat en particular. Ja hem guanyat sentències favorables en aquest sentit per a efectius d’USC.

Per tant, amb aquestes sentències recents, hem reclamat a la SGRH que reconegui de manera immediata l’encàrrec de funcions a aquells efectius de trànsit que de manera periòdica i habitual fan funcions jeràrquicament superiors, més quan no fer-ho comporta conseqüències negatives pels qui ho pateix.

Quan es demana s’ha de saber donar i no cal ser generosos d’una manera extraordinària. Cal correspondre amb allò que legalment toca i en aquest cas, correspon l’encàrrec de funcions. Tots els caporals afiliats de trànsit que fan funcions de sergent cap de torn han de ser compensats. Si és el teu cas posa’t en contacte amb nosaltres. Ja hem guanyat els contenciosos per a companys d’USC. Amb trànsit ho tornarem a fer!

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-26/2018
Data: 
16/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend