Legal? Sí; Ètic? Discutible!

Aquest any, i de forma generalitzada, molts agents heu finalitzat l’any policial amb un escreix de romanent perquè, a conseqüència del dispositiu Àgora i de no saber com acabaria compensat, les hores que restaven per treballar no van ser planificades (tot i que alguns agents ho vàreu demanar explícitament).

Barcelona, 20 de febrer del 2018.-

Aquest any, i de forma generalitzada, molts agents heu finalitzat l’any policial amb un escreix de romanent perquè, a conseqüència del dispositiu Àgora i de no saber com acabaria compensat, les hores que restaven per treballar no van ser planificades (tot i que alguns agents ho vàreu demanar explícitament).

Doncs bé! Com ja haureu comprovat, aquestes hores d’escreix, lluny de ser condonades (degut a que és responsabilitat de l’administració no haver-les planificat), han estat eixugades de les hores acumulades que cada agent tenia.

Hem adreçat un escrit a la subdirecció demanant que no es perdin aquestes hores acumulades. Es tracta d’una mesura legal emparada en la instrucció 2/2003, d’acord!  Però tenim davant una nova oportunitat perquè l’administració reconegui el treball i l’esforç que s’ha fet tots aquests mesos, no us sembla?

En aquest sentit, us informem que hi ha companys que ja han adreçat notes informatives als seus serveis d’administració queixant-se d’aquesta decisió injusta, i us convidem a tots a que doneu força al nostre escrit redactant notes informatives i informant del vostre malestar per un gest poc ètic que no farà més que encendre més un col·lectiu prou esgotat. No oblideu remetre una còpia als vostres delegats sindicals. Fem pinya!

Número de comunicat:
C-29/2018
Data: 
20/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend