SAP-FEPOL continua guanyant als jutjats l’encàrrec de funcions

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha estat el sindicat pioner en el reconeixement, per la via judicial, de l’encàrrec de funcions.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha estat el sindicat pioner en el reconeixement, per la via judicial, de l’encàrrec de funcions.

Un reconeixement que, fins que el nostre sindicat no ha començat a guanyar en els jutjats mostrant també el camí als altres sindicats, l’Administració s’ha negat a reconèixer.

Molt recentment, la nostra organització sindical ha guanyat dues noves sentències, gràcies a les quals, dos caporals (un de trànsit i l’altre de seguretat ciutadana) que estan desenvolupant tasques de Caps de Torn veuran reconegudes les seves tasques, des de la data que les porten realitzant.

La diferència entre la darrera sentència i les aconseguides anteriorment per la nostra organització és que l’Administració s’ha aplanat i ha renunciat a l’acte de judici oral, reconeixent l’encàrrec de funcions d’ofici per al nostre company.

Per tant, tal i com així ja hem demanat per escrit, la nostra organització celebra aquesta decisió i esperem que aquest criteri continuï per a totes les reclamacions que els nostres serveis jurídics tenen judicialitzades.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), tal i com així succeís en la reclamació de les pagues extraordinàries i els dies d’assumptes personals, ha estat motor en el reconeixement de l’encàrrec de funcions i ho continuarà essent en el reconeixement de tots els drets dels membres del cos de mossos d’esquadra.

Per tant si et trobes en una situació similar (realització de tasques de manera habitual) posa’t en contacte amb els nostres delegats. Ells t’indicaran com fer que es reconeguin els teus drets.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-32/2018
Data: 
23/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend