Equipació CFSE: Jubilació anticipada ja!

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), en primer lloc vol mostrar la seva satisfacció per l’acord que les organitzacions sindicals del CNP i la GC han arribat amb el Ministeri de l’Interior per equiparar-se salarialment al CME.

Barcelona, 28 de febrer del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), en primer lloc vol mostrar la seva satisfacció per l’acord que les organitzacions sindicals del CNP i la GC han arribat amb el Ministeri de l’Interior per equiparar-se salarialment al CME.

La campanya sindical per equiparar salarialment a tots els cossos policials de l’Estat ha donat els seus fruits amb un preacord que, en cas de ser acceptat per les bases, beneficiarà a dos col·lectius policials, de la qual cosa com diguem ens alegrem.

Ara bé! Cal que l’equiparació salarial es faci també en aquelles condicions que alguns treballadors de la seguretat tenen i els altres no, com és la jubilació anticipada.

Des del SAP-FEPOL portem molt anys essent capdavanters en la reclamació de la jubilació anticipada. Una jubilació que porta ja masses anys en fase d’estudi i que suposa un greuge comparatiu per al nostre col·lectiu en ser els únics que no tenim aquest dret.

Des de la nostra organització no estem disposats a que no s’acceleri el tràmit que permeti als mossos i a les mosses d’esquadra jubilar-se anticipadament, tal com així sí poden fer policies nacionals i guàrdies civils.

Per tant, des del SAP- FEPOL exigim que d’una vegada per totes el Govern de Catalunya i el Govern d’Espanya posin fi a aquesta situació, així com també de totes aquelles que nosaltres no tenim el els cossos estatals si tenen (mútues, descomptes en transport, fundacions, etc.).

No fer-ho obrirà la mateixa via de conflicte que ha servit per tal que, CNP i GC hagin obtingut una equiparació salarial amb el cos de mossos d’esquadra.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-34/2018
Data: 
28/02/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend