Equips d’ARRO Barcelona hipotecats al TSJC

Des de la Secció Sindical d’Ordre Públic del SAP no estem d’acord amb que quatre equips diaris hagin d’estar hipotecats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: dos equips de matí, un de tarda i ara també un de nit i així ho hem fet saber avui a la Subdirecció General de Recursos Humans.

Barcelona, 1 de març del 2018.-

Des de la Secció Sindical d’Ordre Públic del SAP no estem d’acord amb que quatre equips diaris hagin d’estar hipotecats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: dos equips de matí, un de tarda i ara també un de nit i així ho hem fet saber avui a la Subdirecció General de Recursos Humans.

La ciutat de Barcelona, així com la resta dels territoris presenten un volum de feina per a les ARRO que comença a ser insostenible i per tant des del SAP creiem que aquest punt s’ha de tractar com a un servei especial.

És per això que en aquest escrit, a més de mostrar el nostre desacord, hem proposat  que aquest servei es coordini des de la CSUCOT i que es realitzi de la següent manera:

  1. Amb un mínim de 2 equips per torn, per tal de garantir una seguretat efectiva i evitar problemes com els del passat dia 23 de febrer.
  2. Servei realitzat amb OER de forma voluntària amb hores extraordinàries dels companys d’ARRO Barcelona o si s’escau de qualsevol ARRO del territori. D’aquesta manera no es veuran afectats els serveis ordinaris ja de per si prou saturats.

Així mateix, des del Sindicat Autònom de Policia volem denunciar que l’Administració porta més de 4 anys sense fer un concurs per ampliar les ARRO, però durant aquests anys cada vegada els hi dóna un volum més gran de serveis a realitzar. Comencem a estar una mica farts!!

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-37/2018
Data: 
01/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend