Vergonya (I)! La trisindical va anar en contra de Jordi Farré

Vergonya! Una autèntica vergonya!. Ras i curt! Així és com es pot definir el que la “TRISINDICAL” ha fet contra el nostre company Jordi Farré, mort en acte de servei per mans d’un delinqüent que no va dubtar en atropellar-lo per saltar-se un control de trànsit.

Barcelona, 1 de març del 2018.-

Vergonya! Una autèntica vergonya!. Ras i curt! Així és com es pot definir el que la “TRISINDICAL” ha fet contra el nostre company Jordi Farré, mort en acte de servei per mans d’un delinqüent que no va dubtar en atropellar-lo per saltar-se un control de trànsit.

En aquest cas el SAP-FEPOL i la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’aconseguir la màxima condemna, s’han presentat sempre com acusació popular i acusació particular respectivament. I sincerament ens pensàvem que la TRISINDICAL també s’hi presentava. Però no! No ha estat així!!!!

La TRISINDICAL, tal i com es pot comprovar en la Sentència del Tribunal Suprem 22/2018 de 19 de gener, va deixar tirat al nostre company i es va personar de la mà d’aquell que li va treure la vida.

Com es pot tenir tant poca vergonya d’autoanomenar-se “El sindicat dels policies per als policies”, quan no es té miraments per deixar tirat a un company atropellat i mort en acte de servei davant del Tribunal Suprem.

Sabem que costa de creure! Però és així! L’auto del Tribunal Suprem queda clar que Hèctor López Muñoz (autor de l’atropellament i mort del nostre company) es va defensar, conjuntament amb la TRISINDICAL, de la petició d’increment de la condemna de tres anys i tres mesos de presó, que tant SAP-FEPOL com la pròpia Generalitat havien demanat al TS, per l’atropellament i mort del nostre company.

És així! I és més! Fins i tot la TRISINDICAL no ha tingut cap consideració en demanar-li a les parts (una d’elles la família del nostre company) el pagament de les costes del judici. Tranquils! SAP-FEPOL es farà càrrec del pagament íntegre de les costes! Però quina cara dura! Companyes i Companys! Valoreu vosaltres mateixos, però molts s’omplen la boca de grans titulars i a l’hora de la veritat no tenen cap mena de vergonya per deixar-nos tirats.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-35/2018
Data: 
01/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend