Vergonya (II): Demostrem la farsa!

Avui 1 de març, amb el comunicat 35/2018 la nostra organització ha mostrat a tot el col·lectiu com la TRISINDICAL va deixar tirat al nostre company Jordi Farré, davant del Tribunal Suprem.

Barcelona, 1 de març del 2018.-

Avui 1 de març, amb el comunicat 35/2018 la nostra organització ha mostrat a tot el col·lectiu com la TRISINDICAL va deixar tirat al nostre company Jordi Farré, davant del Tribunal Suprem.

En el mateix comunicat denunciàvem que, a més d’anar davant del Suprem de la mà de l’autor de l’homicidi, la TRISINDICAL reclamava a les parts contràries (família i SAP-FEPOL) les costes a les quals hem estat condemnats.

Doncs bé! Amb aquest comunicat us demostrem el que us informem i fem públic la prova que així ho demostra.

El document adjunt amb la fotografia és la Minuta Proforma a efectes de Tassació de les Costes. Qui és la part recurrent que porta el tema al Suprem per obtenir una sentència exemplar? La Generalitat (en representació de la família del nostre company) i la FEPOL (SAP) com acusació popular. Qui és la part recorreguda que es defensa? Héctor López (autor de l’atropellament) i TRISINDICAL.

Companyes i Companys! No és el SAP qui ha de donar explicacions al col·lectiu! Són els tres sindicats els qui les han de donar. SME es desmarca d’aquesta vergonyosa actuació.

CAT i SPC mostren un silenci sospitós i preocupant tot i ser un dels seus gabinets jurídics el qui va defensar el cas al TS! Demaneu-los-hi les explicacions del perquè es van personar de la mà de l’autor de la mort del nostre company i del perquè li demanen a la família i a la FEPOL les costes del procediment.

El col·lectiu es mereix explicacions! Perquè sinó serem nosaltres que les anirem donant per demostrar el mal que s’ha fet en aquest cas, del qual alguns van treure bandera amb un populisme ingent.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-36/2018
Data: 
01/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend