Reunió Pla de Carrera Professional USC de 5 de març

l 5 de març s’han reactivat, a demanda del SAP-FEPOL en els darrers Consells de la Policia, les negociacions per al Pla de Carrera Professional per a les Unitats de Seguretat Ciutadana.

Barcelona, 7 de març del 2018.-

El 5 de març s’han reactivat, a demanda del SAP-FEPOL en els darrers Consells de la Policia, les negociacions per al Pla de Carrera Professional per a les Unitats de Seguretat Ciutadana.

A diferència de les darreres reunions, on l’Administració estava tancada en continuar negociant, en aquesta reunió tant la Prefectura com la SGRH (davant l’oposició frontal de la nostra organització sindical a la darrera proposta presentada) ha mostrat predisposició en tornar a obrir el debat.

És per això que en aquesta reunió i en les properes es negociarà sobre quatre punts bàsics del pla de carrera per a USC.

  1. Estructura del pla de carrera (trams)
  2. Àmbit d’aplicació (efectius).
  3. Criteris d’assoliment dels trams i evolució dins del Pla de Carrera.
  4. Beneficis associats a l’assoliment de cada tram.

En aquesta reunió i sobre el primer punt, l’Administració continua proposant un pla de carrera de 25 anys de durada, dividit en cinc trams de cinc anys cadascun. La proposta presentada pel SAP-FEPOL rebaixa en cinc anys la durada i el deixa en quatre trams de cinc anys cada tram (20 anys en total).

Queda feina per fer i reunions per negociar. Però la nostra organització des de mitjans del 2016 té la seva proposta redactada (per cert única en haver presentat fins i tot el Decret redactat).

En la propera reunió (19 de març) continuarem negociant. Per cert! SAP-FEPOL ja ho ha manifestat en aquesta reunió. Després del Pla de Carrera Professional per a USC han de venir el de les especialitats. Us mantindrem informats!

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-41/2018
Data: 
07/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend