Reunió Regional RP Girona de 21 de març

El dia 21 de març de 2018 ha tingut lloc la reunió regional entre les organitzacions sindicals representatives del cos de Mossos d’Esquadra amb els caps de la regió de Girona i els responsables de l’administració de la regió.Els punts tractats a la reunió han estat els següents.

Girona, 23 de març del 2018.-

El dia 21 de març de 2018 ha tingut lloc la reunió regional entre les organitzacions sindicals representatives del cos de Mossos d’Esquadra amb els caps de la regió de Girona i els responsables de l’administració de la regió.Els punts tractats a la reunió han estat els següents:

Seguretat Comissaria de la Jonquera

Ens informen que han traslladat al comitè de seguretat les mancances que hi ha a l’oficina policial.

Ens informen que l’ajuntament col·locarà un vidre laminat per l’agent d’OAC i una persiana tipus ballesta a la porta, així es podrà tancar l’OP amb relativa seguretat.

Ens informen que s’ha ancorat l’armer que no ho estava.

Menors i Sarna

Ens informen que la DGAIA ja hauria eradicat aquesta problemàtica amb els joves contagiats per sarna.

En cas de trobar-se amb una persona amb sarna, si es demana que es renti o desinfecti la roba, la regió ho farà, no han rebut cap requeriment al respecte.

Edifici Gaudí

En informen que es regularà la vàlvula termoreguladora per evitar que l’aigua calenta de les dutxes surti tant calenta. La responsable de l’administració a Girona informa que no han rebut queixes sobre l’agua calenta.

Respecte a tapar les tanques perquè no s’hi pugui veure a dins, des de la regió ho han elevat al comitè de seguretat i estan pendents que es pressuposti aquest arranjament.

No està previst tancar el brífing per fer una zona de pas, ja que la gent pot accedir pel vestidor o per la porta principal.

Adequar les aules de la 1a planta equival a una gran suma de diners que ara mateix no es pot assumir, ja que entre d’altres coses si hauria d’instal·lar un muntacàrregues que encareix molt el pressupost.

Cadires trencades–fetes malbé a la regió

Ens informen que arribaran 11 cadires per tota la regió, que no equival ni a 1 per edifici policial. Quan arribin miraran quines són les que estan en pitjors condicions i llavors les substituiran.

Curiós és el cas de la cadira de la Àrea de Custòdia de l’ABP de Girona, a finals del 2016 van arribar 2 noves, de les quals 1 es va portar a una altra destinació, i va ser substituïda per una ja usada. 1 d’aquestes dues va desaparèixer (sense que mai més es localitzés). És a dir que en un servei de 24 hores, 1 cadira desapareix i l’altra es una reciclada d’una altra comissaria, a dia d’avui encara es continua amb unes cadires que fan vergonya.

Dispensadors líquid desinfectant

Ens informen que han traslladat al comitè de salut i seguretat laboral la petició de posar dispensadors de líquid desinfectant als furgons d’ARRO, els vehicles de trasllats, USC, trànsit, etc. S’està pendent de la resposta del comitè.

Procediments permisos trànsit

Els permisos que es fan per ATRI, triguen uns dies en què siguin visibles per les oficines de suport. Per evitar aquesta problemàtica i agilitzar les planificacions s’ha demanat que els permisos s’avancin per mail. Es podrà fer des de qualsevol mail, i s’haurà d’indicar el TIP o el nomi cognoms de la persona peticionària.

PDA Trànsit

Hi ha 34 PDA’s, dues de les quals estan avariades. Són molt antigues i el seu funcionament (principalment per les bateries) no és l’adient.

S’està pendent que arribin les tauletes que substitueixin les PDA’s. Es desconeix quan arribaran.

Aquests han estat els punts tractats. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb els nostres delegats.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-48/2018
Data: 
23/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend