SAP-FEPOL mostra el seu suport als efectius que estan treballant avui

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), davant dels fets succeïts avui a Catalunya, vol mostrar tot el seu suport a les actuacions que el cos de mossos d’esquadra està duent a terme.

Barcelona, 25 de març del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), davant dels fets succeïts avui a Catalunya, vol mostrar tot el seu suport a les actuacions que el cos de mossos d’esquadra està duent a terme.

Dies com els d’avui, el cos de mossos d’esquadra es converteix en el focus i el punt de mira de tota la societat i les seves actuacions es posen contínuament en tela judici.

No és fàcil ser avui Policia de la Generalitat i des del Sindicat Autònom de Policia volem mostrar el nostre escalf i el nostre suport a totes aquelles companyes i tots aquells companys que estan desenvolupant amb professionalitat, la seva difícil tasca.

Des de la nostra organització respectem -com no podria ser d’una altra manera- les manifestacions que s’estan produint avui a Catalunya. Però condemnem d’una manera rotunda les agressions que han rebut i estan rebent els membres del cos de mossos d’esquadra, alguns dels quals han resultat ferits de diversa consideració.

La nostra organització sindical fa un crida a tota la societat i l’instem a actuar amb calma i serenor. No fer-ho així complica i molt, la nostra tasca.

Per últim, la nostra organització sindical reclama a tots els actors polítics i socials un recolzament merescut a la delicada tasca que els membres del cos de mossos d’esquadra estan realitzant.

Una politització de l’actuació policial no beneficiaria en cap cas la funció policial i és necessari, ara més que mai, posar-se al costat de la Policia de la Generalitat  – mossos d’esquadra.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-49/2018
Data: 
25/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend