Els GAV tindran el perfil ampli del NIP

El passat 6 de febrer, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va denunciar davant la Subdirecció General de Recursos Humans, la situació que patien els efectius destinats al GAV, en relació a la dificultat que tenien per accedir a dades policials vitals.

Barcelona, 26 de març del 2018.-

El passat 6 de febrer, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va denunciar davant la Subdirecció General de Recursos Humans, la situació que patien els efectius destinats al GAV, en relació a la dificultat que tenien per accedir a dades policials vitals.

Des de la nostra organització sindical denunciàvem que els agents NO tenien un perfil adient per fer consultes al NIP, la qual cosa dificultava poder garantir les necessitats reals del seu servei.

Doncs bé! Ja tenim la resposta de l’Administració i aquesta dona la raó. El passat divendres 23 de març, la Prefectura va comunicar a tots els GAV que els seus efectius disposaran del perfil ampli del NIP.

Això significa que tots els efectius dels GAV de Catalunya disposaran del mateix perfil NIP que tenen actualment els propis Caps. Per tant des de la nostra organització sindical celebrem aquesta decisió i que s’hagin atès les nostres demandes.

Esperem doncs que aquests canvis es realitzin a la major brevetat possible i que tots els efectius del GAV puguin accedir sense problemes a tota aquella informació necessària per al correcte desenvolupament de les seves funcions.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-51/2018
Data: 
26/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend