SAP-FEPOL inicia una nova campanya: fora el Q10!

La Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL sempre ha actuat de manera constructiva i proactiva en la defensa dels interessos dels especialistes.

Barcelona, 26 de març del 2018.-

La Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL sempre ha actuat de manera constructiva i proactiva en la defensa dels interessos dels especialistes. Hem treballat per millorar la tasca policial i la situació de l’especialitat per tal que repercuteixi de manera positiva en el servei a la ciutadania.

No és intenció nostra arribar al conflicte! Però a vegades, vist que les propostes que presentem són contínuament ignorades, és inevitable. No es pot negar mai el diàleg a les organitzacions sindicals i en matèria de trànsit, això està passant a dia d’avui.

SAP-FEPOL està sortint als mitjans amb propostes clares que millorarien la delicada situació actual. Però contínuament topem amb un mur que ens dóna sempre la mateixa resposta. No!

És per això que des d’ara fins a ser escoltats, la nostra organització inicia la campanya FORA EL Q10!

  1. L’Especialitat, els especialistes, els usuaris de les vies públiques i les estadístiques ja no aguanten més la greu mancança d’efectius a escamots. És a dir, a la carretera.
  2. Els especialistes estan a dia d’avui esgotats, esperant alguns d’ells, la convocatòria d’un concurs general que els permeti sortir de l’especialitat.
  3. L’horari actual (Q10) ha estat rebutjat per un 90% dels especialistes. Un horari que provoca un trencament continu de la conciliació de la vida familiar amb la laboral.

Des de la nostra organització sindical volem començar a solucionar els problemes que pateix l’especialitat i això passa per retirar primer un horari, implantar-ne un altre (el Q5) i fer un ús coherent del romanent. Aquesta ha de ser inevitablement la primera mesura. N’hi hauran d’haver més i la nostra organització ja les ha presentades.

SAP-FEPOL és el sindicat referent a trànsit i, en defensa dels interessos del col·lectiu presenta propostes de millora que cal afrontar des del debat amb la part social. Instem per tant a la DGP a tenir en consideració de les nostres propostes.

SAP, SOM DE TRÀNSIT!

Número de comunicat:
C-50/2018
Data: 
26/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend