El jutjat arxiva provisionalment la causa oberta per tortures contra 8 companys

El Jutjat d’Instrucció número 12 de Barcelona ha arxivat provisionalment la causa oberta contra vuit companys, als qui se’ls acusava de tortures, omissió del deure de socors i omissió del deure de custòdia.

Barcelona, 28 de març del 2018.-

El Jutjat d’Instrucció número 12 de Barcelona ha arxivat provisionalment la causa oberta contra vuit companys, als qui se’ls acusava de tortures, omissió del deure de socors i omissió del deure de custòdia.

En els fets que es remunten a l’abril del 2017, un individu, en rebre l’assistència dels nostres companys al manifestar haver estat víctima d’un delicte, va començar a agredir-los acabant finalment detingut.

Tot i haver agredit als nostres companys, haver ocasionat danys al vehicle policial i haver provocat aldarulls al centre mèdic, l’individu en qüestió va decidir denunciar a tots els efectius policials.

Doncs bé! Després de la fase d’instrucció, el Jutjat d’Instrucció 12 de Barcelona ha decidit arxivar provisionalment el cas, recolzant la línia de defensa i els arguments dels serveis jurídics del SAP-FEPOL que defensava a dos dels vuit acusats.

Des de la nostra organització sindical celebrem que els arguments presentats pels nostres serveis jurídics hagin servit per arxivar provisionalment la causa de tots els agents implicats i esperem ara que l’arxiu sigui definitiu.

Portar una bona defensa des de l’inici del cas és clau i ja avancem que els nostres serveis jurídics demanaran costes per un procediment que mai s’hauria d’haver obert.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-53/2018
Data: 
28/03/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend