Per fi es soluciona el problema dels vestidors a l’ABP Esplugues

Per fi s’ha posat remei al lamentable estat dels vestidors de l’ABP Esplugues. I és el que el passat mes de gener, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va haver de denunciar davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, les precàries condicions dels vestidors d’aquesta comissaria.

Barcelona, 3 d’abril del 2018.-

Per fi! Per fi s’ha posat remei al lamentable estat dels vestidors de l’ABP Esplugues. I és el que el passat mes de gener, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va haver de denunciar davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, les precàries condicions dels vestidors d’aquesta comissaria.

Unes condicions que alguns  s’havien conformat en denunciar davant la Subdirecció General de Recursos Humans, però que al no solucionar-les, SAP-FEPOL va decidir fer un pas més i denunciar-ho davant la Inspecció de Treball.

La nostra organització va denunciar l’estat d’uns vestidors que no disposaven d’aigua calenta i que, sistemàticament i de manera continua feien unes pudors molt desagradables com a conseqüència del clavegueram.

Avui, la nostra organització pot dir que les denúncies repetides han donat el seu fruit i, davant la instància de la Inspecció de Treball, l’Administració no ha tingut més remei que arreglar aquestes deficiències.

Hores d’ara, aquesta comissaria ja disposa de vestidors amb dutxes d’aigua calenta i una correcta pressió, així com també s’ha posat fi a les males olors. Des de la nostra organització sindical continuarem treballant per aconseguir que els efectius d’aquesta i de totes les comissaries, puguin exercir les seves tasques en unes instal·lacions que compleixin la normativa de seguretat i salut laboral.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-56/2018
Data: 
03/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend