SAP-FEPOL desconfia que el Pla Minerva sigui un nou àgora!

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat aquest matí que les organitzacions sindicals hàgim tingut coneixement per boca dels mitjans de comunicació de l’activació del Pla Operatiu Minerva.

Barcelona, 4 d’abril del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat aquest matí que les organitzacions sindicals hàgim tingut coneixement per boca dels mitjans de comunicació de l’activació del Pla Operatiu Minerva.

Tres plans operatius en menys d’un any! I allò que des del primer porta reclamant la nostra organització encara no s’ha realitzat: una normativa que contempli les condicions de treball i el sistema de compensació per als efectius que es veuen afectats. Ho vam fer en el passat Consell de la Policia de 8 de febrer del 2018 i ho tornarem a fer en el següent.

Des de la nostra organització desconfiem que el Pla Operatiu Minerva sigui un nou ÀGORA, el qual ha suposat una sobrecàrrega extraordinària de feina per al nostre col·lectiu. Més quan, el Pla Operatiu Minerva, en la seva fase d’alerta màxima,  contempla la possibilitat d’activar tots els recursos disponibles.

SAP-FEPOL ha presentat avui un escrit instant a l’Administració i a la Prefectura a convocar de manera urgent a totes les organitzacions sindicals a una reunió per a què ens informin.

Exigim que els mossos i les mosses d’esquadra puguin conciliar la seva vida familiar amb la laboral i davant plans com el CRONOS, l’ÀGORA i ara el MINERVA sàpiguen amb anterioritat, quines seran les seves condicions de treball i quin serà, el seu sistema de compensació.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-57/2018
Data: 
04/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend