La prefectura disposada a retirar Q10 de trànsit

El 26 de març, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) iniciava la campanya sindical FORAQ10! Aquesta campanya, la qual ha estat presentada davant dels mitjans de comunicació, es va iniciar per fer front a la permanent negativa de la Divisió de modificar el quadrant de referència que, des dels inicis del desplegament, té l’especialitat de trànsit.

Barcelona, 11 d’abril del 2018.-

El 26 de març, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) iniciava la campanya sindical FORAQ10! Aquesta campanya, la qual ha estat presentada davant dels mitjans de comunicació, es va iniciar per fer front a la permanent negativa de la Divisió de modificar el quadrant de referència que, des dels inicis del desplegament, té l’especialitat de trànsit.

I és que des de l’any 2016 (comunicat 26/2016 de 21 de març) porta la Secretaria de Trànsit de la nostra organització reclamant un canvi de quadrant i proposant el Q5 o en el seu defecte l’R3 garant com a nous quadrants de referència.

Després d’iniciar la campanya FORAQ10!, ahir SAP-FEPOL va denunciar novament davant del Consell de la Policia quin és l’actual situació de l’especialitat i que amb trànsit tenim un problema. A l’efecte hem insistit que tenim un problema quan de les vint-i-tres mesures de millora que ha proposat la nostra organització, la Divisió ha dit a totes que NO (comunicat 20/2018 de 6 de gener).

Doncs bé! Després de les nostres peticions i la nostra insistència, ahir la Prefectura ha donat un tomb en el seu criteri i ens va sorprendre (perquè no dir-ho) al anunciar-nos que valoren positivament les nostres propostes.

Així doncs, tot indica que més d’hora que tard, el Q10 passarà a la història, la nostra reivindicació obtindrà els seus fruits i trànsit tindrà un nou quadrant de referència. Esperem doncs que les negociacions s’iniciïn de manera immediata. Us mantindrem informats.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-61/2018
Data: 
11/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend