L’ARRO està arribant al seu límit i SAP-FEPOL estarà al seu costat!

SAP-FEPOL porta temps denunciant que la situació a les unitats d’ordre públic i molt especialment a les ARRO està calenta i avui ho hem tornat a dir. Amb una diferència! En aquest escrit hem expressat que la situació ha arribat al seu límit.

Barcelona, 12 d’abril del 2018.-

SAP-FEPOL porta temps denunciant que la situació a les unitats d’ordre públic i molt especialment a les ARRO està calenta i avui ho hem tornat a dir. Amb una diferència! En aquest escrit hem expressat que la situació ha arribat al seu límit.

Són moltes, masses les vegades que SAP-FEPOL ha denunciant la situació actual de l’ARRO. Són moltes, masses les vegades que hem denunciat els continus canvis de torn, les contínues activacions amb posterior desactivació i el continu mareig que pateixen aquests efectius per part de la CSUCOT.

En l’escrit presentat avui, la nostra organització sindical dóna una nova oportunitat a l’Administració i a la Prefectura (pot ser la darrera) per seure i negociar unes condicions, sota les quals els membres d’ordre públic sigueu compensats per les contínues modificacions de les vostres planificacions.

Denunciem el fet que mitjançant whatsapp (una eina que no es pot fer servir) se us continuï activant en dies de festa i se us desactivi hores abans a l’inici del servei, sense saber què fareu, on anireu, quantes hores treballareu i sense a més rebre cap mena de compensació.

El dret a conciliar la vida familiar amb la laboral és això: un dret! Un dret que avui no se us garanteix i que SAP-FEPOL lluitarà per a preservar-vos. La Secretaria d’Ordre Públic del SAP-FEPOL espera una resposta ràpida de l’Administració. Nosaltres tenim propostes i tenim projecte. Només cal presentar-la. 

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-62/2018
Data: 
12/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend