Reunió regional RP Camp de Tarragona de 12 d’abril

En data de 12 d’abril ha tingut lloc la darrera reunió entre els representants de l’Administració, els Caps Regionals i les organitzacions sindicals de la Regió Policial del Camp de Tarragona. A continuació us fem un resum dels punts tractats.

Barcelona, 16 d’abril del 2018.-

En data de 12 d’abril ha tingut lloc la darrera reunió entre els representants de l’Administració, els Caps Regionals i les organitzacions sindicals de la Regió Policial del Camp de Tarragona. A continuació us fem un resum dels punts tractats.

 • Seguretat a les comissaries.

Des del SAP-FEPOL hem preguntat per la col·locació dels blocs de formigó (bol·lards) que incrementin la protecció i les mesures de seguretat a les comissaries. El Cap d’Administració ens informa que el mes de setembre es farà pública l’oferta de licitació.

 • Renovació de les llanternes als vehicles policials.

Hem preguntat per quan es farà la renovació de les llanternes dels vehicles policials de la Comissaria de Camp Clar. Denunciem el seu estat i les queixes que ens heu transmès.

El Cap d’Administració ens ha manifestat que hi ha llanternes suficients i que si hi ha algun vehicle que no té, que es faci una nota informativa i es reposarà. En relació també als vehicles, el Cap d’Administració ens ha manifestat que alguns d’ells tenen la concessió caducada.

 • Caporals que fan de Caps de Torn.

Des del SAP-FEPOL hem reclamat la necessitat de compensar i reconèixer les funcions com a Caps de Torn, Caporals que estan desenvolupant aquesta tasca. A l’efecte, el Comissari ens ha manifestat que, tots els Caporals que manera habitual facin tasques de Caps de Torn seran degudament reconeguts.

Sobre aquesta qüestió, la nostra organització us recorda que ja ha guanyat diversos contenciosos administratius. Per tant, si no se us reconeix com us mereixeu i feu funcions de Caps de Torn de manera periòdica, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 • Investigació Tarragona.

SAP-FEPOL ha denunciat que dels cinc grups d’investigació, només quatre tenen vehicle, amb l’afectació en el servei que això té. El Comissari ha manifestat que no hi ha més vehicles, però que en cas que sigui necessari es podria demanar a la regió.

 • CD Cambrils.

Denunciem la forta pudor que fa a la zona de les garjoles, possiblement provinent dels tubs dels lavabos. Una pudor que s’escampa pels passadissos de la planta baixa de la comissaria. Des de la Regió ens informen que aquesta qüestió ja ha estat solucionada. Es va enviar una empresa per netejar les canonades ja que estaven embussades. Des del SAP-FEPOL hem demanat que per evitar episodis similars, la neteja de les canonades sigui periòdica.

Per altra banda, des del SAP-FEPOL hem tingut coneixement que el vehicle d’ARGOT NUCLI s’ha avariat i estarà un mínim de tres mesos al taller. El Cap d’Administració ens ha manifestat que des del 12 d’abril s’ha reposat el vehicle, cedit pe la CD Falset.

 • OAC Mallafré.

Hem preguntat el motiu pel qual el porter automàtic de l’entrada de vehicles està contínuament espatllat. Hem preguntat el motiu i hem denunciat les disfuncions que això provoca. El Cap d’Administració ens ha manifestat que canviaran el porter automàtic.

Sobre aquesta destinació hem tornat a preguntar pel canvi d’ubicació, sobre la qual cosa encara no saben res. No obstant s’està estudiant fer un nou condicionament de l’OAC.

 • Cadires en mal estat.

SAP-FEPOL denuncia l’estat de les cadires de la Regió Policial, alguna de les quals estan destrossades, havent-se d’utilitzar cadires fixes. El Cap d’Administració ens ha manifestat que ja està arribant mobiliari i durant els propers mesos es farà la reposició.

 • CD Salou.

Des de la nostra organització sindical hem tornat a reclamar l’habilitació per accedir a les dependències per la porta lateral amb un codi d’entrada. Així evitaríem que de manera constant els ciutadans, que van a la CD a presentar denúncia, vegin passar mossos i més mossos sense que ningú els atengui.

El Cap d’Administració ho ha sol·licitat moltes vegades, però des del Departament no ho veuen prioritari. De totes maneres insistirà en la nostra petició, ja que a més és necessari per a la seguretat dels agents.

 • Portes de les comissaries.

Així mateix hem preguntat quin és el criteri que determina si les portes de les comissaries han d’estar obertes o tancades. El Comissari ens ha manifestat que és el Cap de la pròpia comissaria que decideix quina porta ha d’estar oberta i quina ha d’estar tancada. De totes maneres el Cap de Torn té les claus per obrir els despatxos que es necessitin obrir per donar un bon servei a ciutadà.

 • Jocs del Mediterrani.

La nostra organització ha preguntat si hi ha alguna previsió de canvis de quadrants o alteracions de la planificació horària com a conseqüència dels Jocs del Mediterrani. El Comissari ens ha corroborat que no hi haurà canvis en el servei i que en cas necessari, es reforçaran els serveis amb hores extraordinàries.

 • Reforç d’estiu.

Per al proper estiu hi ha previst un increment total de trenta (30) efectius per a tota la Regió, repartits per dos (2) a l’ABP del Vendrell, cinc (5) a l’ABP Tarragona, set (7) per a la CD Cambrils i setze (16) a la CD de Salou.

Aquests han estat els temes tractats. Per una major informació poseu-vos en contacte amb els nostres delegats i delegades.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-63/2018
Data: 
16/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend