La DGP atura les negociacions del pla de carrera professional d’USC

Després del darrer Consell de la Policia, el Departament d’Interior ha decidit aturar fins nou avís, les negociacions que han de servir per implantar el Pla de Carrera Professional per a les Unitats de Seguretat Ciutadana.

Barcelona, 17 d’abril del 2018.-

Després del darrer Consell de la Policia, el Departament d’Interior ha decidit aturar fins nou avís, les negociacions que han de servir per implantar el Pla de Carrera Professional per a les Unitats de Seguretat Ciutadana.

Suposem, no ho sabem encara, que aquesta decisió té a veure amb la darrera votació per equiparar les condicions del cos de mossos d’esquadra amb les de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional presentada per USPAC i les formes emprades per dur-la a terme.

A l’efecte, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem presentat un escrit demanant les explicacions oportunes per tal que s’aclareixi al col·lectiu, quin és o quins són els motius d’aquesta decisió.

En aquest sentit i vist el motiu donat en un correu electrònic -que és tenir la necessària autorització de la Comissió de Retribucions i Despeses de Personal- no entenem com és que s’han pogut mantenir les negociacions fins ara i, després del darrer Consell de la Policia, el criteri ha canviat.

Així mateix, en aquest escrit hem demanat que es reiniciïn de manera immediata les negociacions del Pla de Carrera Professional per a Seguretat Ciutadana, més quan aquest és un compromís signat en un acord amb la nostra organització sindical, el 29 de gener del 2015.

És per tots sabuts que la nostra organització no comparteix ni les maneres de dir, ni les maneres de fer les coses emprades per USPAC. Però tampoc compartim que per uns hàgim de pagar tots. El Pla de Carrera Professional és un aspecte ja acordat l’any 2015 i per tant ja ha passat el tràmit corresponent de la Comissió de Retribucions i Despeses de Personal.

Així doncs esperem les explicacions oportunes per poder-vos-les donar, així com també esperem que les negociacions d’un compromís que ja hauria d’haver estat aprovat a finals del 2015, es reactivin com diguem de manera immediata.

SAP, TREBALLEM X A TU!

Número de comunicat:
C-65/2018
Data: 
17/04/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend