El SCT equiparà l’especialitat de trànsit amb noves càmeres i nomenclàtors

SAP-FEPOL s'ha reunit amb la Directora del SCT la qual, després de les nostres demandes, ens ha manifestat que les càmeres per a trànsit arribaran la setman del 14 al 20 de maig i els nomenclàtors abans del 23 de juny

A principis d’any (25 de gener) SAP- FEPOL va tornar a denunciar la manca de càmeres fotogràfiques que patia l’especialitat de trànsit (escrit amb número de registre 1-2018-0050559-1), així com també el lamentable estat de moltes altres. Denunciàvem llavors, que els especialistes havíeu d’utilitzar els vostres propis mitjans per desenvolupar la vostra tasca.

Per altra, el 15 de febrer la nostra organització sindical denunciava la manca de catàlegs d’infraccions de trànsit (nomenclàtors) que patia l’especialitat, tot sumat i agreujat pel mal funcionament de les PDA (escrit amb número de registre 1-2018-0094599-1).

Doncs bé! Tal i com us vam informar en el comunicat 70, en data de 26 d’abril, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) s’ha reunit amb la Directora del Servei Català del Trànsit a qui hem reclamat millores per a l’especialitat.

En aquesta reunió la mateixa Directora del SCT ens ha manifestat que després de rebre les nostres demandes, es va procedir a licitar un concurs per adquirir càmeres fotogràfiques les quals arribaran la setmana del 14 al 20 de maig. Per altra banda, i pel què fa als nomenclàtors el SCT ens ha manifestat que arribaran abans del proper 23 de juny.

Per tant, des de la nostra organització sindical no podem res més que valorar molt positivament aquestes noticies i ens anima a continuar lluitant per millorar les condicions de treball de l’especialitat.

Així mateix, SAP-FEPOL torna a demostrar que som el sindicat referent a l’especialitat de trànsit, que estem a l’alçada de les circumstàncies, recollint les demandes a les destinacions i aconseguint millorar les condicions de treball. Seguim! Ara: FORA EL Q10!

Número de comunicat:
C-72/2018
Data: 
04/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend